PAUSE

Hej! Jag vill bara säga att jag pausar bloggen nu. Don't worry, jag kommer tillbaka. Puss ♥

very busy

Hej! Oj, gud, jag har typ inte bloggat på 305897340958 år. Men aja, jag är ju sådär. Har lite nyheter för er iaf, en tumblr och en blogspot bloggar är nu inskaffade. http://dariina.tumblr.com och http://fashionistaswords.blogspot.com - om ni undrar. Jag kommer fortsätta med denna bloggen, kanske inte direkt varje dag, men ibland blir det lite musik och shopping, yeah.. På tal om låtar, här får ni lite godis:

Natalia Kills ft. will.i.am - Free

Gud, så bra...Älska älska älska ♥
Själv har jag inget särskilt att skriva om, går i skolan och det är sådär kul typ, just nu sitter, läser i CHIC och chattar och skypear. Vi hörs senare, puss:*

and when the rain begins to fall, i'll be the sunshine in your life

Hej! En fin och solig dag det var idag. Först var jag i skolan, slutade kl. 14.55 och sedan var jag med Gisela resten av dagen. Vi gjorde massa roligt, var i stan och kollade runt i affärerna, fikade och gick in på BR och skrattade som galningar. En jättebra dag. Nu är jag hemma och min pappas syster och hennes man har kommit hit till Sverige och ska typ stanna i några dagar. Jaja. Men imorgon är det lördag, gud, jag älskar min klass så jättemycket, vi har typ så kul i skolan. Haha. Men skönt med helgen iaf :) Nu ska jag lyssna på musik och chilla, för jag är såå trött. Puss, vi hörs imorgon ;)
Väska - H&M

as usually. bad update.

Heej! Det var nog längesen, haha. Men förlåt. Vill inte lova att jag ska blit bättre. För det blir jag aldrig. Vill inte ha någon bloggpaus heller, för då blir det lite tråkigt...jaja. Men jag var iaf sjuk fredag-onsdag, men nu mår jag bra, har även varit i skolan idag. Umm, yeah. Men annars så är allt lugnt, har typ inget särskilt att skriva om. Hehe, ibland undrar jag varför jag ens äger en blogg..jag skriver ju aldrig om roliga grejer. Men dem som läser får väl läsa. Jag vet att jag har fler än 10 läsare som läser varje dag, men jag ber ju om inga kommentarer...soo :) Men men, puss på er, vi hörs...snart hoppas jag! Kram!

RSS 2.0